تغریه با جودوسر در دکتر ساتیوا

مقالات تخصصی دکتر ساتیوا جودوسر

تغریه با جودوسر در دکتر ساتیوا

مقالات تخصصی دکتر ساتیوا جودوسر

۱۰ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

جلوگیری از ریزش مو و تقویت آن با یولاف(جودوسر)

یولافجودوسر) حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ها و املاح ضروری دارد که کمک شایانی به رشد و تقویت مو دارد.
از جمله این ویتامین ها وجود بیوتین از همه مهم تر است.
بیوتین از خانواده ویتامین های گروه B می باشد و به ویتامین B7 یا H معروف می شود،
اما همیشه به عنوان یک ویتامین موثر بر مو و ناخن شناخته شده است،
زیرا بیوتین تاثیر مستقیم بر رشد و تقویت مو و ناخن در بدن دارد،
در بین غلات یولافجودوسر) حاوی بالاترین درصد ویتامین بیوتین می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آذر ۹۶ ، ۰۳:۰۹
نویسنده

چاودار ( روگن )

همواره از چاودار به عنوان آردی سبک در تولید نان استفاده می شده است.
چاودار روگن
بدلیل داشتن رنگ تیره و متفاوت نانی با رنگ قهوه ای متمایل به خاکستری ارائه می دهد
و همواره در ترکیب با سایر آردها طعم و عطر مناسبی به نان حاصل داده و
در بسیاری از کشورها بصورت پرک در انواع غذاها کاربرد فراوان دارد.
با توجه به ساختار غذایی چاودار ( روگنبه قسمتی از خواص غذایی و درمانی حاصل از مصرف آن اشاره می کنیم:

چاودارروگندارای درصد مناسبی فیبر بوده که این خاصیت موجب شده این غله گزینه مناسبی جهت کاهش وزن باشد.

در چاودار ( روگندرصد مناسبی از بتاگلوکان وجود دارد که این ماده سبب خاصیت درمانی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آذر ۹۶ ، ۰۳:۰۸
نویسنده

مزایای مصرف نان یولاف ( جودوسر ) و چاودار ( روگن)

یولاف ( جودوسربواسطه نداشتن گلوتن و قند برای مصرف عموم مردم منع غذایی ندارد،
علاوه بر موارد فوق بدلیل داشتن فیبربالا و درصد متعادل چربی های غیر اشباع امگا ۳ و امگا ۶ جزو مواد غذایی مفید
جهت سلامت بدن شناخته شده است.
در تحقیقات بی شماری تاثیر این غله بر سلامت قلب و عروق، کاهش کلسترول، تری گلیسرید، عروق کرنری قلب، افت قند خون
در افراد یابتیک نوع دو، کاهش چربی انباشه در کید( کبد چرب) و فشار خون تایید و تثبیت شده است.

یولاف ( جودوسر ) در بین غلات، بتاگلوکان بالایی دارد و از آنجایی که بتاگلوکان جزو فیبرهای محلول در آب می باشد،
مصرف آن سبب افزایش احساس سیری، ماندگاری بیشتر غذا در دستگاه گوارش، بهبود هضم، کاهش کلسترول و چربی خون می شود.
چاودار ( روگن
در بین غلات از درصد فیبر مناسبی برخوردار است و بهترین گزینه جهت ترکیب با آرد های فاقد گلوتن

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ آذر ۹۶ ، ۰۳:۰۷
نویسنده

از سبوس یولاف ( جودوسر) چه می دانید؟

خواص درمانی ای که به  یولاف جودوسر) اتلاق می شود را نباید صرفا به دان آن اختصاص داد،
زیرا  یولاف جودوسر) را باید غله ای بصورت ترکیب دان و سبوس دانست ، ( دان + سبوس) در کنار هم این غله را شکل می دهند
و تمامی خواصی که به این غله نسبت داده می شود حاصل تجمیع این دو در یولاف جودوسر) می باشد.
سبوس یولاف جودوسر) بر خلاف سبوس سایر غلات دارای ارزش غذایی و درمانی بسیار بالایی می باشد
و علاوه بر از درمانگرهای سنتی که از زمان قدیم تا کنون جهت مصرف اولیه خانگی از آن بهره می برده اند ،
نظر کارخانجات غذایی و داروسازی دنیا را جلب کرده است.

برای بدست آوردن سبوس یولاف ( جودوسر) باید دان کامل را بوسیله دستگاه مخصوص تا چندین مرحله جدا سازی کرد.
سبوس حاصل بصورت آرد، تخمیر و خرد شده مصرف می شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ آذر ۹۶ ، ۱۶:۳۲
نویسنده

فرنی موز از یولاف

یولافجودوسر)حاوی مواد مغذی فراوان و درصد مناسبی از فیبر و پروتئین می باشد.
بدلیل دارا بودن ویتامین E و B و داشتن آنتی اکسیدان فراوان گزینه بسیار مناسبی جهت تغذیه کودکان در حال رشد می باشد.
علاوه بر موارد فوق 
یولافجودوسر) درصد بالایی از املاح معدنی مورد نیاز بدن مانند آهن، کلسیم، فسفر و منیزیوم را داراست.
لذا نسبت به سایر غلات علاوه بر تامین انرژی از 
ارزش غذایی بالاتری برخوردار است و توصیه می شود که در وعده های غذایی روزانه کودکان گنجانده شود.

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری جودوسر
۱۵۰ میلی لیتر شیر معمول کودک
موز له شده یا پوره موز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ آذر ۹۶ ، ۱۶:۳۱
نویسنده

جودوسر

در باب فواید درمانی و ارزش غذایی ویژه این غله کمتر کسی است که مطلبی نشنیده یا خوانده نباشد.
یولاف یا  جودوسر بواسطه ساختار خاصی که در بین غلات دارد همواره مورد کاشت و بهره برداری جهت خوراک انسان،
دارو و تعلیف دام قرار گرفته است. همچنین یولاف)  جودوسر(دارای درصد بالایی از بتاگلوکان بوده
و همچنین جزو غلات فاقد گلوتن بوده و برای بیماران مبتلا به سلیاک یا افردای که آستانه تحمل پایینی به گلوتن و ریز ساخت های آن دارند
حیاتی بوده و همواره جهت تامین نان مصرفی به این غله احتیاج دارند.
از حیث درمانی توجه به ترکیب ریزساخت های آن بسیار مهم بوده که به سبب آن می توان
بهبود در عارضه های ناشی از کمبود آن ریزمغذی در بدن انسان مشاهده کرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ آذر ۹۶ ، ۱۶:۳۰
نویسنده

کاهش وزن با یولاف ( جودوسر)

میزان قند در یولاف جودوسر) صفر می باشد و میزان فیبر بالای آن سبب تمایز این غله از سایر غلات شده است.
استفاده از یولاف ( جودوسر) کاملا راحت و آسان می باشد و بسته به هدف شخص میتوان نوع مصرف آن را تنظیم کرد.
برای افرادی که دارای اضافه وزن، چاقی مفرط، چربی خون یا ورزشکارانی که در دوره پاکسازی کبد
و یا کاهش وزن هستند بهترین دارو جهت کاهش وزن مصرف یولاف جودوسر) می باشد.

زیرا یولاف جودوسر) به تنهایی حاوی مقادیر مناسبی از ال- کارنیتین می باشد
که توانایی افزایش سوخت و ساز چربی های بدن را دارد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ آذر ۹۶ ، ۱۳:۰۳
نویسنده

جو

جو با نام انگلیسی Barley غله ای از خانواده گندمیان است.

گیاهی یکساله با نام علمی Hordeum vulgare می باشد.

این گیاه در خوشه رشد می کنند و‌ ظاهری شبیه گندم دارند.

بطور وسیع در تعلیف دام و تولید مالت ، آبجو سازی و غیره استفاده می شود.

در ایران تقریبا جو مورد نیاز توسط کشاورزان داخلی تولید می شود ،میانگین تولید ۳میلیون تن در سال می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ آذر ۹۶ ، ۱۳:۰۲
نویسنده

در بین غلات پرمصرف مانند گندم، جو و چاودار و غیره تنها یولاف (جودوسر) بطور کلی عاری از گلوتن است.

در بین مردم جهان ۱٪ به گلوتن حساسیت دارند و مصرف نان عاری از گلوتن حیاتی است.
در مواردی که منع مصرف گلوتن وجود ندارد برای تصحیح نداشتن گلوتن یولاف (جودوسر) از آرد برنج، ذرت و گندم در ترکیب با آن استفاده می شود.
لذا برای تهیه نان، تست، ماکارون، نودل،بیسکوئیت و انواع شیرینی از آن تبحر مورد نیاز است.

همچنین جالب است بدانید  یولاف ( جودوسردر بین غلات به طلای سبز مشهور است،
اما برای نیل به تمامی خواص و مزایای این غله نیازمند فرآوری صحیح آن می باشیم.
در اروپا و آمریکا در سه گروه عمده صنعتی از یولاف ( جودوسراستفاده می شود:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ آذر ۹۶ ، ۱۳:۰۲
نویسنده

سبوس جودوسر
یک کاسه فرنی جودوسر در وعده صبحانه تامین کتتده انرژی و مواد غذایی مورد نیاز بدن در کل روز است

اکثر مردم می دانند که جودوسر جزو غذاهایی است که سبب کنترل “کلسترول خوب” جهت سلامت قلب است.

پوشش بیرونی دان جودوسر را سایش می کنند و آن را سبوس می نامند.

سبوس حاوی مقادیر زیادی از نوع منحصر به فرد فیبر محلول بتا گلوکان است.

که از لحاظ ارزش غذایی در تعادل سلامت بدن و کاهش وزن تاثیر بسزایی دارد.

از لحاظ غذایی، سبوس یک دانه کامل نیست (زیرا حاصل سایش پوسته بیرونی دان کامل جودوسر از دانه می باشد(.

اما به دلیل محتوای فوق العاده بالای فیبر، می توان آن را یک دانه کامل در نظر گرفت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ آذر ۹۶ ، ۱۳:۰۱
نویسنده