تغریه با جودوسر در دکتر ساتیوا

مقالات تخصصی دکتر ساتیوا جودوسر

تغریه با جودوسر در دکتر ساتیوا

مقالات تخصصی دکتر ساتیوا جودوسر

خواص چاودار ( روگن )

پنجشنبه, ۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۰۳:۰۸ ق.ظ

چاودار ( روگن )

همواره از چاودار به عنوان آردی سبک در تولید نان استفاده می شده است.
چاودار روگن
بدلیل داشتن رنگ تیره و متفاوت نانی با رنگ قهوه ای متمایل به خاکستری ارائه می دهد
و همواره در ترکیب با سایر آردها طعم و عطر مناسبی به نان حاصل داده و
در بسیاری از کشورها بصورت پرک در انواع غذاها کاربرد فراوان دارد.
با توجه به ساختار غذایی چاودار ( روگنبه قسمتی از خواص غذایی و درمانی حاصل از مصرف آن اشاره می کنیم:

چاودارروگندارای درصد مناسبی فیبر بوده که این خاصیت موجب شده این غله گزینه مناسبی جهت کاهش وزن باشد.

در چاودار ( روگندرصد مناسبی از بتاگلوکان وجود دارد که این ماده سبب خاصیت درمانی
این غله در کنترل عارضه های مختلف مانند کنترل سنگ صفرا، کاهش قند خون، چربی و افزایش ایمنی بدن می شود.

لازم به ذکر است چاودار ( روگندارای درصد بالایی از پروتئین می باشد
که این خاصیت سبب افزایش ارزش غذایی این غله نسبت به سایر غلات در تغذیه کودکان و نوجوانان می شود.

این غله به صورت ترکیب با یولاف ( جودوسرسبب تشدید خواص درمانی یولاف ( جودوسرمی شود.
مصرف توامان چاودار ( روگنو غلات با درصد فیبر بالا در کنترل عارضه های گوارشی،
سرطان کولون تاثیر بسزایی دارد و پیرو این خاصیت شاهد کاهش فشار خون در افراد مبتلا و کاهش قند خون در افراد دیابتیک خواهیم بود.

در این غله مقادیر مناسبی از آنتی اکسیدان و ویتامین ها بلاخص ویتامین E وجود دارد که سبب بهبود ایمنی بدن،
کنترل آسم در کودکان و جلوگیری از تشکیل سلول های سرطانی در بدن می شود.

این غله حاوی مقادیر مناسب از منیزیوم، کلسیم، آهن و فسفر می باشد که در کنترل کم خونی،
رشد مو و بهبود پوست به همراه سایر ویتامین های موجود درآن تاثیر بسزایی دارد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی